VI MANGLER DIG

Vi søger løbende nye chauffører og medarbejdere til terminalen. Vi er på udkig efter stabile folk, der vil yde deres ypperste for at levere en god service til vores kunder. Vil du være "en del af familien" og "forbindelsen mellem tilfredse kunder", har vi brug for dig i vores virksomhed.

VI HOLDER DANMARK KØRENDE

​Vores kernekompetence i J. Nørgaard Petersen er god service og høj kvalitet i leverancen. Fremtiden ændrer sig, men vi tror på, at kvalitet og service altid vil være et vigtigt parameter, når der skal vælges samarbejdspartner. Som chauffør hos os er du en del af Danmarks forsyningskæde, og vi sørger for, at der kommer varer mellem firmaerne og ud til forretningerne. Vi leverer varen.

Som chauffør skal du være stolt af det vigtige arbejde, du udfører, for uden chauffører ville Danmark gå i stå​.

Vi skal opføre os ordentligt over for vores kunder og over for hinanden. Vi tror på, at hvis både ledere og medarbejdere træffer gode valg og tager ansvar for deres tanker, handlinger og kommunikation, så kan vi sammen skabe resultater og trivsel.


​HØR MERE OM ET JOB HOS OS

​At være chauffør medfører et stort ansvar, ikke mindst i trafikken, men også for vores kunders varer. Derfor leder vi efter ansvarlige chauffører, der er klar til at løfte opgaven sammen med os, så vi får glade og tilfredse kunder.

Kontakt os for at høre mere om jobbet på telefon 43 55 03 11, eller skriv til brj@jnpfragt.dk.​

Du kan også udfylde "Formular til jobansøgning" her på hjemmesiden.​​

​​Søg job her →

Vi er medlem af:

J. NØRGAARD PETERSEN A/S​

Letland Allé 3, 2630 Taastrup

Telefon: 4355 0311

E-mail: jnp@jnpfragt.dk