MÅL OG VISIONER

​J. NØRGAARD PETERSEN A/S er en velkonsolideret, veldrevet og sund virksomhed. Det skal vi blive ved med at være. Det er derfor vigtigt at alle i firmaet kender firmaets fælles mål og visioner, så alle arbejder i samme retning.

Vores mål er en virksomhed med en moderne personalepolitik, hvor der er plads til alle, og hvor alle føler sig godt tilpas og glæder sig til at komme på arbejde. For at det kan lade sig gøre er det vigtigt, at vores ledelse og medarbejdere er engagerede og aktive og bidrager med input og godt humør.

Dygtige og engagerede medarbejdere sikrer en professionel organisation, der giver den bedste service, så vi kan leve op til vores målsætning om at være"Forbindelsen mellem tilfredse kunder".​

Det er vigtigt med tilfredse kunder. Derfor skal kunden altid være i centrum i alt, hvad vi udfører. En tilfreds kunde forventer en positiv og serviceminded ekspedition lige fra han anmelder ordren, til godset bliver afhentet og leveret på rette tid og sted.

Kun gennem glade og tilfredse kunder kan vi hele tiden være foran vores konkurrenter og sikre vores position som en del af Danmarks bedste transportsystem.

Det skal altid være en god oplevelse at være kunde og medarbejder hos J. NØRGAARD PETERSEN A/S

Kerneværdier

  • ​Alle bidrager med en god omgangstone. Vi respekterer andres holdninger og hjælper gerne en kollega, der har behov for hjælp.​​
  • ​Vi arbejder målrettet med medarbejderudvikling og med at gøre vores interne forhold så gode som muligt, så vi forbliver den bedste arbejdsplads, og derved tiltrækker nye, dygtige medarbejdere.

  • Alle bidrager til firmaets synlighed og informerer potentielle kunder om vores produkter.

  • ​​Vi begrænser antallet af fejl og er åbne for nye tiltag der kan forbedre arbejdsgange og opgaveløsninger.

  • ​​Vores biler fremstår ryddelige og præsentable. Vores chauffører er altid klædt i J. NØRGAARD PETERSEN A/S arbejdstøj el. vest.

  • ​Vi er seriøse og professionelle i forholdet til vore kunder og arbejde. Vi overholder leverings- og afhentningstidspunkt, og er lydhøre over for vores kunders behov.

Skal vi arbejde sammen?​ ➤

J. NØRGAARD PETERSEN A/S​

Letland Allé 3, 2630 Taastrup

Telefon: 4355 0311

E-mail: jnp@jnpfragt.dk